BİNBAŞI YILDIRIM’DAN VEDA ZİYARETİ GÜNEŞ’İN AYDINLIK SELAMI

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love
Binbaşı Yusuf YILDIRIM İskenderun İlçe Jandarma Komutanı iken, yeni kurulan ve Dörtyol ilçesinde konuşlu olacak Jandarma Komando Tugay Komutanlığı emrine Harekât Eğitim Şube Müdürü olarak, atandı.
İskenderun İlçe Jandarma Komutanlığı’na ise Hassa İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Mustafa AÇIK atandı. Görev değişiminin ay içerisinde olacağı öğrenildi.
Binbaşı Yusuf YILDIRIM İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat GÜNEŞ ile birlikte Asi Haber Gazetesine bir veda ziyaretinde bulundu.
Vatan görevi her yerde kutsal…
Bir yerlerde toplum huzurunu bozan, sorunlu, sıkıntılı insan toplulukları varken. Diğer yanda onları dizayn eden disiplin altına alarak ülke güvenliğini sağlayan şerefli Türk Askeri ve Türk Polisi vardır.
İşte bizler onlara yaşadığımız sükûneti ve huzuru barındıran hayatları borçluyuz.
Özellikle İskenderun son yıllarda yaşanılan her felaketi can ve mal kayıpları olmadan atlatabilmiş olmayı Emniyet Müdürü Nevzat GÜNEŞ ’in azimli ve inançlı çalışmaları sayesinde zararsız atlatabilmeyi başarmıştır.
İlkeli dürüstlük..
Ahlaklı görev anlayışı..
Adaletli bakış açısı ile devlet adamlığı tanımlamasının örneği olarak ataması yapılan Komutan YILDIRIM’a yeni görevlerinde başarılar dileriz. Kutsal vatan toprağımızın, huzur ve güvenliğinin teminatı olan Müdür GÜNEŞ’e Asi Haber’in yeni yerine hayırlı olsun ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimizi iletiyoruz.
Saygıyla kalın….
Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>