İSKENDERUN ÇARŞI’YA UĞRAMADAN GEÇMEYİN

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love
İskenderun konteyner çarşı esnafı Belediye Başkanı Mehmet Dönmez ile kahvaltıda bir araya geldi.
Sıcak ve samimi bir ortamda hazırlanan kahvaltı programı konteyner çarşı yöneticisi Arif Keleş ve esnafların ev sahipliğinde gerçekleşti.
Eski Lünapark yerine konuşlandırılan konteyner dükkanların sorun ve önerilerini dinleyen başkan Dönmez “Burada hizmet veren kıymetli esnaflarımız ile bir arada iş birliğinde olarak daha iyi ne yapabiliriz bunun gayretindeyim.Talep ve önerileriniz benim için çok kıymetli dedi.
Sahada devam eden çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor.Sorunların çözümü noktasında var gücümüzü seferber ettik diyen Dönmez,çevre temizliği konusunada değinerek herkes kapısının önünü temiz tutarsa yaşanabilir bir İskenderun inşaa edebiliriz dedi.
İskenderun Çarşı Yönetim Kurulu Başkanı Arif Keleş’ de başkan Dönmez’e esnaflara verdiği destekten den dolayı teşekkürlerini ileterek İskenderun halkına çağrıda bulundu “Burada tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz nitelikte çeşitlilik mevcuttur.Uğramadan geçmeyin şeklinde konuştu.
Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>